Ansiktsbehandling

Skäm bort dig själv

Jag erbjuder ansiktsbehandlingar som ger dig en skön Må Bra känsla!

 

Jag använder Dermalogicas 

världsledande produkter för optimal hudhälsa och Esse Probiotic Skincare som är den första hudvårdsserien som använder sig av probiotika och prebiotika.

Läs mer under respektive meny!

Face Mapping

Face Mapping är en professionell hudanalys, här kan man enkelt se vad just din hud behöver och vi kan skräddarsy en hudvårds rutin som passar dig. En Face Mapping ingår i alla ansiktsbehandlingar. Priset dras av vid köp av två produkter.

20 min, 385 kr

Boka

 

Lätt Ansiktsbehandling  

Välj mellan Esse eller Dermalogica produkter!

En kort resultatinriktad behandling om du inte har så mycket pormaskar!

Rengöring, face mapping, exfoliering, ånga och porrengöring samt avslutande mjukgörare.

30 min, 445 kr

Boka

Klassisk Ansiktsbehandling 

Välj mellan Esse eller Dermalogica produkter!

En skön behandling för dig som både vill ha en resultat inriktad och avkopplande behandling. Rengöring, face mapping, exfoliering, ånga, porrengöring, formning av bryn, ansiktsmassage, mask samt avslutande mjukgörare.

60 min, 685 kr

Boka

Ansiktsbehanding Déluxe 

Välj mellan Esse eller Dermalogica produkter!

Inleds med en energigivande och avslappnande nack- och ryggmassage. Fortsätter sedan med rengöring, face mapping, exfoliering, ånga, porrengöring, formning av bryn, ansiktsmassage, mask samt avslutande mjukgörare.

75 min, 845 kr

Boka

alla ESSE ansiktsbehandlingar kan du välja till en ampull.

Jag väljer tillsammans med dig vilken ampull som passar just dig bäst efter dina önskemål och din hudtyp.

Ger fantastiska resultat, som en extra boost till din behandling. Önskar du en ampull i din behandling kan du nämna/skriva detta när du bokar, men går även bra att bestämma under behandlingen.

Clarifying Ampull 

Kraftfull detox för oren/acnebenägen hud.

För bäst effekt på acnebenägen hud, 4 behandlingar (1 gång i veckan i 4 veckor).

Hydroboost Ampull 

En riktigt lugnande fuktboost och återställare för känslig/reaktiv hud.

Bright Ampull

Kraftfullt pigmentutjämnande serum för ojämn hudton.

För bäst effekt på pigmenteringar, 4 behandlingar (1 gång i veckan i 4 veckor).

Hyaluronic Ampull

En kraftfull boost med höga nivåer lågmolekylär hyaluronsyra, för djup återfuktning och plumping.

Intensity Ampull

Uppstramande “askungebehandling”, med naturens egen “filler” som på ett kraftfullt sätt låter ansiktsmuskulaturen slappna av. Perfekt inför fest!

Kostar 200 kr/ampull 

ESSE KUR med Clarifying eller Bright ampull

4 behandlingar är rekommenderat, en gång i veckan, för optimalt resultat!

Behandling 1 är 60 min och innefattar rengöring, peeling, ånga, portömning, formning av bryn, massage, mask, ampull och avslutande cream.

Behandling 2-4 är 30 min/gång och innefattar rengöring, peeling, mask, skalpmassage, Ampull och avslutande cream.

Investering 2600 kr

 

Tillval

Färgning av fransar och bryn i samband med Klassisk Ansiktsbehandling eller Ansiktsbehandling Deluxe

15 min, 265 kr

Boka

Vaxning av överläpp och haka i samband med Ansiktsbehandling

15 min, 215 kr

Boka

Dermalogica Avancerad Hudvård

Pro Power Peel 

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med diverse hudproblem. Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, rynkor, tilltäppta porer, grov ytstruktur, fet problemhud, dämpar talgproduktion samt linjer och förlorad spänst.

En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.

Med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd. För hållbara resultat rekommenderar jag dig att följa de råd om förberedande och eftervårdande hudvårdsrutiner.

Konsultation inför Pro Power Peel 

Innan det första behandlingstillfälle så gör man en konsultation, för att avgöra om behandlingen är lämplig för dig och gör ett s k lapptest. Syftet med lapptestet är att se om din hud tål en sådan kraftfull behandling. Vi pratar om vilka förväntningar du har på behandlingarna samt hur du ska ta hand om din hud innan och efter behandlingen. I övrigt är det viktigt att hudens barriär är så intakt som möjligt och att huden är hel (inga sår etc).
20 min, gratis

Boka

Pro Power Peel 30

Passar dig som är fokuserad på själva peelingen och vill ha en tidseffektiv men kraftfull behandling. Peelingen appliceras endast på ansikte inklusive den undre käklinjen.

30 min, 700 kr

Boka

 

Pro Power Peel 60   

Perfekt för dig som vill ha både resultat och upplevelse. Peelingen appliceras på ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen avslutas med djupgående serum, mask och massage.

60 min, 1200 kr

Boka

Vanliga frågor och svar:

Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Efter behandlingen kan huden vara rodnad och kännas varm. Men detta är individuellt och beroende av hudtillstånd, utförd peeling och vilka produkter man använder hemma. Det är inte ovanligt att huden känns torr och något stram. Håll huden väl genomfuktad tills den inte längre känns torr eller känslig.

Behöver jag förbereda min hud på något speciellt sätt inför behandling med Pro Power Peel?
Generellt sett så är det bra att avsluta användning av hudvårdsprodukter som orsakar känslighet minst 48 timmar innan behandlingen utförs. Använd inte heller sådana produkter under själva kuren. 

Nyligen utförd laser, IPL, mikrodermabrasion eller kemisk peeling (inom 2 veckor), botox/fillers (inom 1 vecka), retionol (2-3 dagar), isotretinoin (6 månader), vax/epilation (3 dagar) eller hudsjukdom/sår/infektion.

Jag är gravid. Kan jag få behandling med Pro Power Peel?
Nej. Under en graviditet kan huden lättare reagera negativt på kraftfulla behandlingar. Rådgör med din hudterapeut för att hitta lämpligare alternativ.