30 min 495:-

Boka

Reiki betyder Universell Livsenergi, som flödar genom allt levande. Man kan se det som terapeutisk beröring, men det är också en energiöverföring som är en helt naturlig process.
Reiki påskyndar kroppens egna läkningsprocesser genom att balansera energiblockeringar i kroppens energisystem, hjälper kroppen att slappna av, lindrar smärta, spänningar och stress, samt startar en reningsprocess i kroppen. Reiki behandlar inte bara de fysiska symptomen utan även de andliga och mentala orsakerna till en sjukdom och främjar därför inte bara det fysiska välbefinnandet utan har också en positiv effekt på den känslomässiga jämvikten.

När du får Reiki har du kläderna på och ligger på en massagebänk. Jag håller mina händer i olika positioner på din kropp eller en bit ovanför, till avslappnande bakgrundsmusik. Du kan få Reiki som en chakrabalansering eller lokalt på ett ställe där du har värk eller smärta.

Hur man upplever Reiki är väldigt personligt. Känslan är oftast skön och behaglig, en del känner värme, kyla eller får gåshud som går genom kroppen. Andra kommer i ett djupt meditativt tillstånd och få inre bilder eller budskap. Känslor kan komma till ytan så att du kanske blir berörd eller fäller några tårar. Magen kan ta fart så att det hörs kurr från magen. Halsen kan påverkas så att du börjar harkla dig, hosta eller svälja. 

Även om man inte skulle känna något märkbart under behandlingen så jobbar healingen med dig i alla fall. 

Det kan vara så att man känner sig känslosam några dagar efteråt, trött, glad, pigg, ledsen, magen kanske är i obalans, man kan känna ilska, ångest etc. Detta beror på att det har frigjorts känslor som behöver läkas.

Lyssna på vad din kropp önskar, en stilla promenad, vila, en kopp te eller att bara vara i nuet! Ge dig själv och din kropp ljus och kärlek!

Reiki Healing