Esse

I AM PROBIOTIC

Probiotika är levande mikrober som är nyttiga för dig. Du kanske redan använder dem för en bättre tarmflora, men de är precis lika viktiga för din hud.

Esse laboratorium utvecklar ny probiotika som hjälper till att förbättra den mikrobiella balansen på din hud mot ett mer mångsidigt ekosystem som är tillräckligt starkt för att skydda dig mot elakartade mikrober och dämpa inflammations relaterat åldrande. Den skapar även en långsiktig hälsosam hud oavsett dina individuella utmaningar med orenheter, linjer, pigmenteringar eller känslighet!

Vad kan goda bakterier göra för din hud?

Esse produkter förser huden med levande probiotiska mikrober som kan konkurrera ut åldersfrämjande arter. Prebiotika ger näring och ökar förutsättningarna åt godartade mikrober att förbättra mikrobiomet (mikroorganinsmer) på huden.

Ny forskning visar att det som påverkar hudens välbefinnande mer än något annat är hur väl balanserad din mikroflora - alla mikroorganismer på och i din hud - är, då de spelar en ytterst viktig roll i hudens hälsa.

Esse Probiotic Skincare balansera din huds mikroflora utan att kompromissa på etiken, vi är ekologiskt certifierade, rättvisemärkt, CO2 neutrala och testar självklart inte på djur. Vi använder hudvänliga konserveringsmedel och våra förpackningar är helt återvinningsbara.

Välkommen att prova vad framtidens hudvård kan gör för dig!

Må Bra Hudvård
Grönegatan 2B, 222 24 Lund

046 – 211 07 12

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon