Intuitiv Healing Massage

35 min, 575 kr

Boka

Den healing jag erbjuder är att jag går helt på min känsla och jobba via min intuition. Jag följer inte ett bestämt mönster när jag masserar, ibland använder jag eteriska oljor när jag masserar på ryggen eller så håller jag mina händer stilla på kroppen. Du kan även få hålla kristaller i dina händer eller så placerar jag dom på kroppen.

En kort konsultation ingår inför varje behandling, ifall du har några specifika önskemål med healingen.

Den intuitiva healing massagen är en mjuk form av massage som strävar efter att balansera kroppens energiströmmar och att hjälpa kroppen att slappna av. Energin finns i överflöd runt omkring oss. Det finurliga med healing är att energin fångas upp och används där det behövs just nu. Som healer är jag kanalen och transformatorn för denna energiöverföring.

Healing betyder "läkande genom energiöverföring".

 

Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska eller psykiska obalanser. Healing rensar ditt energisystem från blockeringar så att du kan få tillgång till mer av ditt energiflöde och livskraft, vilket gör att du känner dig mer energifylld.

 

Upplevelsen av healing är väldigt olika. Känslan är ofta skön och behaglig en del känner värme, kyla eller får gåshud som går genom hela kroppen. Andra kommer i ett djupt meditativt tillstånd och får inre bilder och budskap. Känslor kan komma till ytan så att du kanske blir berörd och kanske fäller några tårar. Magen kan få fart så att det hörs kurr från magen. Halsen kan påverkas så att du behöver harkla dig eller hosta. Även om du inte skulle känna något märkbart under behandlingen så jobbar healingen med dig i alla fall!

 

Det kan vara så att man känner sig känslosam några dagar efteråt, trött, glad, pigg, ledsen, man kan känna ilska, ångest etc. Detta kan beror på att det har frigjorts energier och känslor som behöver läkas.

Lyssna på vad din själ och kropp behöver, en stilla promenad, vila, en kopp te eller bara vara i nuet. Ge dig själv ljus och kärlek!