Intuitiv Healing Massage

45 min, 650 kr

Boka

Den healing jag erbjuder här är att jag går helt på min känsla och jobba via min intuition. Jag vill inte följa ett bestämt mönster när jag jobbar, detta innebär att jag ibland kommer att använda eteriska oljor när jag masserar ex på ryggen, fötter, vader och i ansiktet eller så håller jag mina händer stilla på kroppen. Du kan även få hålla kristaller i dina händer eller så placerar jag de på kroppen.

En konsultation ingår inför varje behandling.

Den intuitiva healing massagen är en mjuk form av massage som strävar efter att balansera kroppens energiströmmar och att hjälpa kroppen att slappna av. Energin finns i överflöd runt omkring oss. Det finurliga med healing är att energin fångas upp och används där det behövs just nu. Healing betyder läkande genom energiöverföring.

 

Som healer är jag kanalen, transformatorn, för denna energiöverföring. Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska eller psykiska obalanser. Healing rensar ditt energisystem från blockeringar så att du kan få tillgång till mer av ditt energiflöde och livskraft, vilket gör att du känner dig mer energifylld.

 

Upplevelsen av healing är väldigt olika. Man kan bli kall, varm, känna en ”bubblande” känsla i olika kroppsdelar etc. Ibland kan man känna och förnimma olika saker som sker under behandlingen och ibland kanske man inte känner någonting alls. En anledning till att man inte känner något kan vara att man inte är i kontakt med sin kropp och själ men det betyder inte att behandlingen gör någon nytta utan den gör alltid nytta.

 

Det kan vara så att man känner sig känslosam några dagar efteråt, trött, glad, pigg, ledsen, magen kanske är i obalans, man kan känna ilska, ångest etc. Detta beror på att jag har frigjort dessa känslor som nu ”bubblar” upp och behöver komma ut. Här är det viktigt att du låter dina känslor komma ut. Det kan också vara så man inte känner någonting alls efter behandlingen.

Regndroppsmassage

60 min, 750 kr

Boka

Regndropps massagen är en fantastiskt välgörande behandling som stimulerar kroppens läkningsförmåga både utifrån och inifrån, tack vare den speciella teknik som används i kombination med särskilt utvalda eteriska oljor med läkande effekt.

 

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndropps massagen också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstad komma känslomässig läkning.

En mjuk och djupgående behandling där nio eteriska oljor från Young Living Essential Oils av bästa kvalitet arbetas in med en speciell teknik längs ryggraden och fotens ryggrads zon. Tekniken är en kombination av Vitaflex-tekniken från Tibet och Lakota-indianernas fjäderlätta beröring.

I Behandlingen används 9 olika oljor: Valor, Timjan, Oregano, Cypress, Vintergröna, Basilika, Mejram, Pepparmint och Aroma Seize

Hot Stone Massage

75 min, 895 kr

Boka

En Hot-Stone massage med varma lava stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar Dig om Du upplever vanlig massage som lite ”hårdhänt”. Den här typen av massage är mycket annorlunda och den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom Din kropp. Stenarna värms upp i ett vattenbad och jag masserar sedan med stenarna i ett mjukt flöde, där värmen tränger djupt ner i musklerna som ger en total avslappning!

 

Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stress reducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för Dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta Dig.

Må Bra Hudvård
Grönegatan 2B, 222 24 Lund

046 – 211 07 12

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon