Salongen

Jag som driver Må Bra Hudvård heter Pernilla.

För att du som kund skall känna dig trygg med de behandlingar som jag utför så är jag auktoriserad och Cidesco diplomerad spa- och hudterapeut. Jag är även medlem i SHR (Svenska Hudterapeuters Riksförbund). Jag har varit i branschen sedan 2008 då jag gick min utbildning på Gilda skolan i Malmö.

 

Mitt mål är att du som kund ska få uppleva bästa tänkbara behandling och där Du sätts i fokus.  

 

Esse Probiotic Skincare är ett innovativt, ekologisk & rättvisemärkt hudvårdsmärke från Sydafrika. Esse har specialiserat sig på probiotisk hudvård med kraftfulla resultat. De är pionjärer med att erbjuda levande probiotika och prebiotika som är speciellt anpassad för huden.

Jag använder Dermalogicas resultatinriktade produkter och behandlingar och med en gedigen utbildning i produkterna är du garanterad en optimal professionell behandling. Efter ett stort antal kurser och tentor så har jag även nått Dermalogicas högsta möjliga Internationella Expert Certifiering. Detta är en garanti för att du får bästa tänkbara behandling hos mig.

 

Huden visar sig ofta som ditt inre livs spegel. Med en balans och harmoni av ditt välmående samt rätt produkter kommer du få en härlig Må Bra känsla.

 

Jag befinner mig mitt i centrala Lund i Rybergs Salong på Grönegatan 2B.

Se Kontakta Oss

 

Varmt välkommen!

Pernilla-Gedenryd_EXPERTLOGGA-1800x1800.